AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 22:30
City-interesse i Chilwell ikke helt udbrændt

På trods af rygter om det modsatte er Manchester Citys interesse i Leicesters Ben Chilwell ikke bragt til ende. Således meldes Pep Guardiola og kompagni stadig interesseret i venstrebacken.


Ben Chilwell, der har spillet en fornem sæson for de tidligere Premier League-vindere fra Leicester City, opnåede 36 kampe og leverede fem assists i den netop overståede Premier League-sæson. 

Både Atletico Madrid og Real Madrid har - udover Manchester City - meldt deres interesse i den 22-årige back, og i første omgang gik forlydenderne på, at Manchester City havde droppet deres interesse igen og i stedet ville satse på Oleksandr Zinchenko og Benjamin Mendy på den venstre af de to backpladser. 

Goal.com rapporterer imidlertid nu, at Manchester City har genoptaget interessen for Ben Chilwell og sandsynligvis vil undersøge muligheden for at tilknytte den engelske landsholdsspiller til januar næste år. 

Ifølge selvsamme medie satser Pep Guardiola på at bruge første halvdel af Premier League-sæsonen 2019/20 på at finde ud af, om det er holdbart med Mendy og Zinchenko på venstrebacken. Hvis ikke, regnes det for sandsynligt, at spanieren vil forfølge chancen aktivt for at hente Ben Chilwell. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED