AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 16:22
City-forsvarer har 'top-prioritet' for Barcelona i sommerens transfervindue

Manchester Citys 19-årige Eric Garcia har fået en seriøs bejler.


Manchester City arbejder i skrivende stund på at forlænge med deres 19-årige midtstopper Eric Garcia, der ellers først har kontraktudløb om to år.

Det skyldes, at The Citizens har fået hård konkurrence om det spanske kæmpetalent, hvorfor de gerne vil have Garcia til at underskrive en forbedret og længerevarende kontrakt for at skræmme interesserede klubber.

Det sker efter Barcelona de seneste uger har meldt sig på banen, mens Goal nu har tilføjet til transfersagaen, at Garcia er blevet Barcelonas 'top-prioritet' over sommeren.

City-træner Pep Guardiola udtalte i starten af måneden, at han var sikker på, at Garcia ville underskrive en ny kontrakt, men dette udsagn sås der langsomt tvivl om, eftersom hans catalanske bejlere har intensiveret jagten, mens der ligeledes ikke forlydes noget nyt om en forlængelse med City.

Goal tilføjer via 'flere spanske medier', at Garcia kraftigt vil overveje sin fremtid på Etihad Stadium, såfremt Guardiola forlader klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED