AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 16:50
City er rasende: Beslutningen om Champions League-karantæne er kommet et skridt nærmere

Manchester City langer ud efter hele processen, som i sidste ende kan føre til, at klubben bliver bandlyst fra Champions League af UEFA.


Det hele burde være rosenrødt i Manchester City, som netop har vundet mesterskabet og er storfavoritter til også at snuppe FA Cup-trofæet denne weekend.

Men en mulig karantænedom,  der vil forhindre klubben i at deltage i Champions League,  er en torn i øjet på de nykronede mestre,  som i en udmelding langer hårdt ud efter UEFA.

Det europæiske fodboldforbund har gennem længere tid undersøgt de engelske mestres mulige brud på Financial Fair Play-reglerne.  Selve undersøgelsen er netop konkluderet og er blevet overrakt til UEFAs dømmende organ, som forventes at afsige dom over klubben snarligt.

Som New York Times kunne berette forleden,  så har UEFAs undersøgelseskomite anbefalet,  at man giver Manchester City karantæne fra Champions League-turneringen -  hvilket næsten kun kan betyde, at der er stærke beviser for, at Manchester City er skyldige.

Inden den endelige domsafsigelse har UEFA dog givet Manchester City mulighed for at forsvare sig en sidste gang,  og det har klubben gjort;  med stærke ord, som klart indikerer,  at man føler sig forfulgt, som var det en heksejagt.

- Lækket i medierne gennem den seneste uge siger klart og tydeligt noget om processen, som undersøgelseskomiteen har udført.  Manchester City er helt overbeviste om, at vi få et positivt udfald, når sagen bliver gennemgået af et uafhængigt retsligt organ, skriver Manchester City.

- Beskyldningerne om finansiel uregelmæssighed fra klubbens side er fortsat helt og aldeles falske,  og UEFAs undersøgelseskomite har fuldstændigt valgt at ignorere et væld af beviser,  som Manchester City har givet dem.

- Beslutningen om at anbefale en karantæne er bygget på fejl, misfortolkninger og forvirring,  som er affødt af en fundamental mangel på forståelse for processen,  og man har stadig ikke taget hånd om en række sager,  som Manchester City har gjort opmærksom på.

-   Derfor anser klubben hele processen som fuldkommen utilfredsstillende, nedskåret og decideret fjendtlig.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED