Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:10:2019 13:50
City-chef: Det bedste hold vinder ligaen - ikke Champions League

Manchester Citys driftchef sender umiddelbart en stikpille rettet mod Liverpool afsted.


Du kan nok få de fleste til at skrive under på, at det er en stor triumf at vinde Champions League, men bedriften er altså ikke ligeså stor som at vinde mesterskabet.

Det mener Manchester Citys driftschef Omar Berrada i hvert fald ikke, selvom han samtidigt indrømmer, at det ville være gavnligt for Manchester City-brandet, hvis klubben vandt Champions League.

- En triumf i Champions League ville uden tvivl give os et ekstra point på brand-kontoen, men det er en meget tilfældig turnering. Særligt i knock-out runderne, udtaler Berrada til spanske Sport.

- Jeg vil sige, at det ikke altid er det bedste hold, som vinder Champions League, men normalt er det dét bedste hold, som vinder mesterskabet.

Det kan nemt tolkes som en stikpille rettet mod rivalerne fra Liverpool, der som bekendt vandt Champions League, men lige akkurat kom til kort i Premier League sidste sæson.

Til gengæld ser Liverpool i øjeblikket ud til at have retning mod mesterskabet, så Manchester City-chefen risikerer at lave et selvmål med sine kommentarer.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED