AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 16:59
City-bestyrelsen har en favorit: Vil forfremme assistent ved Guardiola-farvel

Dele af bestyrelsen i Manchester City er overbeviste om, at Mikel Arteta er den rette mand til at overtage managersædet efter Pep Guardiola.


I løbet af sin trænerkarriere har Pep Guardiola aldrig stået i spidsen for en klub i mere end fire år, men det vil der formentlig blive lavet om på, inden han forlader Manchester City, men når det sker, skal den engelske storklub på en svær opgave. Succestræneren skal erstattes.

Det er dog formentlig først noget, Manchester City skal tænke på, når Pep Guardiolas kontrakt udløber i sommeren 2021. Før vil spanieren ikke forlade klubben, selvom en udelukkelse fra Champions League og et transferforbud forinden kan komme på tale.

Allerede nu lader det dog til, at de nykårede engelske mestre har en klar idé om, hvem der skal være afløseren for Pep Guardiola i Manchester City. Ifølge the Times er dele af bestyrelsen i Manchester City overbeviste om, at Mikel Arteta er den rette mand til at efterfølge Pep Guardiola.

Forlydningerne går på, at den tidligere Arsenal-spiller, som har været assistenttræner siden 2016, har spillernes tillid, mens han også har en forståelse af, hvordan klubben vil spille de kommende år. Derudover har han også den rette attitude til at overtage det utaknemmelige job om nogle år.

Mikel Artetas familie flyttede sidste år fra Californien til Didsbury i den sydlige del af Manchester, og spanieren siges at være faldet rigtig godt til byen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED