Af Emil Plovgaard
18.02.2023 Kl. 17:04
Arsenals placering som nummer 1 holdt ikke længe. Og så skuffede Chelsea igen.

Manchester City beholder andenpladsen

Det står klart, efter at klubben lørdag eftermiddag spillede 1-1 med Nottingham Forest.

Det var Bernardo Silva, der stod for de lyseblås eneste mål lørdag eftermiddag i en kamp, som Manchester City spilmæssigt klart dominerede. Periodevist var boldbesiddelsen 90 procent i gæsternes favør.

Nyindkøbet Chris Wood markerede sig positivt, da han med fem minutter tilbage af den ordinære tid udlignede.

På Stamford Bridge var der igen triste miner, da Chelsea tabte med 0-1 til Southampton.

Det var James Ward-Prowse, der kort før pausen gjorde, hvad han er bedst til, da han sendte et frispark i netmaskerne.

Chelsea ligger dermed fortsat på 10.-pladsen i Premier League, og Southampton beholder også sin placering som sidsteplads.