AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2019 21:53
Chronicle: Newcastle klar til at bruge penge i januar

En større omskiftning i spillertruppen og på trænerbænken har absolut ikke skræmt Newcastle-ledelsen til at gemme pengepungen frem mod januar måneds transfervindue.


Steve Bruce er kommet til som ny Newcastle-træner, og med sig bragte han en håndfuld nyindkøb til at erstatte de spillere, som skiftede på bagkanten af Rafael Benitez' exit hos The Magpies. 

Imidlertid har disse nyindkøb ikke tilfredsstillet den mangeårige Premier League-manager, og derfor er han og Newcastle nu på udkig efter forstærkninger, som de kan hente til januar, når transfermarkedet igen er åbent. 

Ifølge The Chronicle skulle Steve Bruce have fået grønt lys af ledelsen til at spendere penge på transfers til januar, og selvsamme medie beretter endda, at det eftersigende skulle være kantspillere, som Newcastle-træneren agter at forstærke sin trup med. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED