AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 08:56
Christian Eriksen sammenlignes med United-legende: "Det er stort"

Christian Eriksen bliver sammenlignet med den tidligere Manchester United-spiller.


Christian Eriksen sikrede sig et stort skifte, da han i sommer skiftede fra Brentford til Manchester United.

Her er han allerede blevet særdeles en vellidt del af truppen og noget af en publikumsyndling - og også klubbens tidligere spillere har taget godt imod danskeren som følge af en række overbevisende præstationer.

Således har flere af disse - blandt andre Wes Brown og Danny Murphy - sammenlignet 30-årige Eriksen med United-legenden Paul Scholes.

Selv mener Eriksen dog, at det kræver lidt mere, før han havner på samme hylde som Scholes.

- Jeg må sige, at der er meget langt op til Paul Scholes og de andre, da de havde lidt flere trofæer i bagagen, end jeg har. Men det er stort og flot, at man bliver sammenlignet med ham. Men man skaber forhåbentlig sin egen vej og sit eget navn, siger Eriksen i et interview med bold.dk.

Eriksen er i øjeblikket samlet med det danske landshold, der torsdag skal møde Kroatien i Zagreb, og søndag gælder det Frankrig i Parken. Begge kampe finder sted i Nations League-gruppespillet.

Danskeren har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2025.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE