AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2022 10:26
"Troldmand": Christian Eriksen hyldes efter uofficiel "debut"

Der er fine ord til Christian Eriksen efter lørdagens træningskamp.


Egentlig fik Christian Eriksen onsdag sin uofficielle debut for Manchester United i en træningskamp mod Wrexham bag lukkede døre.

Men selv betegner De Røde Djævle lørdagens træningskamp mod Atlético Madrid som Eriksens egentlige uofficielle debut.

Og trods det faktum, at han blot fik 20 minutter på banen, så er der store roser til overs for den danske midtbaneelegantier.

Manchester Evening News bedømte hans præstation til 7 ud af 10, og kaldte blandt andet Christian Eriksen for en troldmand.

Også Anthony Elanga var fuld af beundring for danskeren efter 0-1-nederlaget.

- Man kan se hans kvaliteter på banen, lyder det fra svenskeren i en kommentar.

Atlético Madrids danske spiller, Daniel Wass, havde også en bemærkning til Christian Eriksens præstation.

- Christian fortjener dette. Det er fantastisk at se ham. Det er fuldt fortjent, at han er der nu, sagde danskeren til Dagbladet efter kampen.

Bryan Robson lovpriste også Eriksen efter kampen.
 
- Han er en fremragende spiller. Han har fantastiske evner, stort overblik, og jeg tror, han kommer til at være en stor styrke for klubben, siger han til TV 2 Sport.

Det skal blive spændende at se, hvilken rolle, Christian Eriksen kommer til at spille for Erik ten Hags mandskab i den kommende sæson.

Manchester United begynder Premier League-sæsonen mod Brighton 7. august.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE