AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2022 22:22
Christian Eriksen: Derfor skifter jeg til Manchester United

Christian Eriksen sætter nogle ord på sit skifte til Manchester United.


Manchester United har fredag eftermiddag præsenteret Christian Eriksen i klubben.

Kontraktens længde lyder på tre år.

Her er Christian Eriksens reaktion i forbindelse med skiftet:

- Manchester United er en særlig klub, og jeg kan ikke vente med at begynde. Jeg har haft privlegiet af at spille på Old Trafford mange gange, men at gøre det i Uniteds røde trøje, bliver en helt forrygende fornemmelse, siger Christian Eriksen til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Jeg har set Eriks (ten Hag, ny Manchester United-manager, red.) arbejde i Ajax, og jeg ved, hvilken mængde af detaljer og forberedelser, som han og hans stab lægger i arbejdet hver dag.

- Efter at have talt med ham, og lært mere om hans visioner, og den måde, han ønsker holdet skal spille på, er jeg endnu mere spændt på fremtiden.

- Jeg har stadig store ambitioner, hvad angår mine bedrifter, og der er en stor mængde, som endnu kan opnås. Dette er det perfekte sted til at fortsætte min videre rejse.

I foråret var Christian Eriksen på kontrakt hos Brentford. Aftalen løb dog ud ved udgangen af juni.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE