AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 14:43
Christensen om Chelsea-karrieren: Jeg har aldrig tvivlet på min situation

Andreas Christensen fortæller, at han aldrig har overvejet at forlade Chelsea, selvom det ikke altid har været lige let i den engelske storklub.


For otte år siden skiftede Andreas Christensen fra Brøndby til Chelsea, hvor han sidenhen har spillet 94 kampe for klubben. Undervejs har der dog været rygter om et skifte væk fra the Blues.

Den tanke er dog aldrig noget, der har strejfet den danske landsholdsspiller, selvom han i perioder har haft svært ved at tilspille sig en fast plads på London-klubbens bedste mandskab.

- Jeg har altid haft mine øjne på Chelsea. Jeg har haft min kontrakt. Jeg har altid forventet at fuldføre den, og jeg har altid drømt om mere end det, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Jeg har aldrig set mig om efter noget andet. Jeg har aldrig tvivlet på min situation. Det var tydeligvis en anderledes situation sidste sæson, men jeg elsker stadig at være her.

Forleden spillede den danske midterforsvarer en kanonkamp, da Chelsea overraskende besejrede Manchester City, og han ligner lige nu Frank Lampards foretrukne mand i det centrale forsvar sammen med Antonio Rüdiger.

Under sin tid hos Chelsea har han i to sæsoner været udlejet til Gladbach, hvor han er noteret for 82 kampe og syv mål. Han har stadig sit første mål til gode for Premier League-klubben derimod.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED