AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 15:16
Chokrygte: Chelsea henter City-forsvarer til spotpris

Der er udsalg hos Manchester City, der er kommet i overskud af midterforsvarere.


Chelsea kædes sammen med Manchester City-forsvareren, John Stones.

Det er først og fremmest defensiven, som Chelsea skal have styr på til den kommende sæson. I denne sæson lukkede The Blues 54 mål ind, mens det også blev til et ydmygende sammenlagt nederlag på 7-1 til Bayern München forleden i Champions League.

En målmand, der kan erstatte Kepas noget svingende form er også at ønske, eftersom Willy Caballero blev foretrukket til returopgøret mod Bayern München, samt i FA Cup-finalen.

Venstrebacken Ben Chilwell fra Leicester er også på ønskelisten. Det samme er en midterforsvarer.

Brightons Ben White, der i sidste sæson var udlejet til Leeds, hvor han imponerede, nævnes som en potentiel mulighed, men der er hård konkurrence fra både Leeds og Liverpool.

En lidt overraskende kandidat nævnes nu også i form af John Stones. Det er The Mirror, der rapporterer, at The Blues kan snuppe ham for blot 20 millioner pund.

Det forventes, at Stones bliver placeret på overskudslagret hos Manchester City, der for nylig hentede Nathan Aké hos Bournemouth for 40 millioner pund.

Det er fire år siden, at Stones skiftede Everton ud med Manchester City. Dengang kostede han 50 millioner pund. I sidste sæson spillede han blot 16 kampe i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED