AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2016 17:09
Chok-handel: Chelsea præsenterer amerikaner inden for 24 timer

Flere medier melder onsdag eftermiddag, at Chelsea henter Matt Miazga fra New York Red Bulls.


Det har indtil videre været et stille transfervindue for Chelseas vedkommende, hvor tre spillere har forladt Stamford Bridge. Wallace og Papy Djilobodji er blevet udlejet, mens Ramires blev solgt til Jiangsu Suning tidligere idag.

Guus Hiddink har endnu hentet nogle nye spillere til Stamford Bridge, men det bliver der lavet om på inden for de næste 24 timer.

Daily Telegraph og ESPN hævder, at The Blues har budt på den 20-årige forsvarsspiller, Matt Miazga, der til daglig spiller for New York Red Bulls.

Matt Miazga har under et år tilbage af sin kontrakt med New York Red Bulls, og MLS-klubben er derfor villig til at sælge ham nu fremfor at miste ham på en fri transfer, når denne sæson er færdigspillet. 

Ifølge ESPN bliver hans næste destination Chelsea, og handlen vil blive en realitet inden for de næste 24 timer. Chelsea betaler i omegnen af $5 millioner for Matt Miazga - det svarer til 34 milliner kroner.

Matt Miazga besidder et polsk pas og har derfor ikke brug for en arbejdstilladelse. Han er nu på vej til England for at færdiggøre skiftet, rapporterer ESPN.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE