AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 16:58
Chelseas store plan: Havertz først - dernæst to engelske landsholdsspillere

Timo Werner og Hakim Ziyech bliver formentlig ikke de eneste nye navne i Chelsea-truppen til næste sæson.


Chelsea har allerede købt to spillere inden næste sæson, men yderligere tre nye ansigter kan være på vej til London-klubben.

Det skriver London Evening Standard.

I sidste uge kunne The Telegraph rapportere, at Chelsea har tænkt sig at byde på Kai Havertz efter den tyske pokalfinale, der blev spillet lørdag aften, og nu bliver historien bakket op af lokalavisen.

Det forlyder, at Frank Lampard har Havertz som en af sine toptransfermpl, og The Blues vil optrappe interessen nu, hvor Leverkusen ikke har kampe at forholde sig til før august, hvor Europa League genoptages.

Foruden jagten på Havertz, der vil styrke en i forvejen ganske stærk midtbane, har Chelsea også planer om at gå efter at købe Declan Rice i West Ham.

Den 21-årige englænder spiller primært som defensiv midtbanespiller for The Hammers, men Lampard ser ham have en fremtid i det centrale forsvar, som han også har spillet i som yngre, hvor han var en del af Chelseas akademi.

Derudover er Chelseas interesse i Ben Chilwell fortsat intakt, og den engelske venstre back er også en spiller, som London-klubben vil forsøge at hente i Leicester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED