AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 11:44
Chelsea vil forsøge at købe Brighton-stjerne i januar

Chelsea vil forsøge at hente en spiller, som Graham Potter kender rigtig godt fra tiden i Brighton.


Transfervinduet åbner umiddelbart efter VM, og det vil Chelsea udnytte.

Klubben var meget aktive i sommerens transfervindue, men nu er Graham Potter kommet til, og den nye manager vil ganske naturligt forsøge at sætte sit præg på truppen.

Derfor forlyder det nu, at Chelsea i januar vil forsøge at købe Leandro Trossard, som Graham Potter arbejdede med i Brighton gennem et par sæsoner.

Sådan skriver Football Insider.

Mediet hævder, at Chelsea vil gøre et forsøg på at hente den belgiske landsholdsspiller, som er udset som en forstærkning til The Blues’ offensiv.

Det er det dog slet ikke nogen formsag, selvom Trossard aktuelt har kontraktudløb til sommer. Brighton har nemlig en option om at forlænge aftalen med yderligere et år, og derfor er klubben ikke presset til at sælge.

Og Brighton har ikke tænkt sig at sælge Trossard, som er en af klubbens vigtigste spillere.

27-årige Trossard har i denne sæson spillet 14 Premier League-kampe for Brighton, hvor han scoret syv mål og lavet tre assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE