AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 10:14
Chelsea-talent afslører: Disse to stjerner gjorde mig starstruck

Billy Gilmour blev helt starstruck, da han fik muligheden for at træne sammen med Cesc Fabregas og Eden Hazard.


Det har ikke altid været let at være Billy Gilmour, fordi skotten altid har kæmpet med en klejn fysik. Men til gengæld har han været udstyret med en sublim teknik og et stort overblik.

Men nu er han blevet så god, at han er en fast del af Chelseas førstehold og træner med de store stjerner hver dag. Men da han første gang fik muligheden for at træne sammen med Cesc Fabregas og Eden Hazard, blev han starstruck.

- Den første gang blev jeg en smule starstruck. Jeg tænkte: ”Det er Cesc Fabregas og Eden Hazard.” Det var en smule surrealistisk. Det var fantastisk at træne med disse stjerner, siger Gilmour til The Mirror.

Den unge Chelsea-spiller har fået et lille gennembrud i denne sæson, hvor han blandt andet har spillet en forrygende kamp mod Liverpool, og han lader nu også til at være foran Jorginho i køen til spilletid hos London-klubben.

19-årige Gilmour har kontrakt med Chelsea til sommeren 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED