Af Morten Bruun Jørgensen
05.05.2024 Kl. 21:34

Sæsonen hos Chelsea har på ingen måde forløbet som håbet, men måske er der nu alligevel lidt optimisme hos The Blues.

For Chelsea har især leveret rigtig gode præstationer på eget græs de seneste mange måneder.

Senest blev det søndag til en meget overbevisende sejr på hele 5-0 mod West Ham, og det kan måske skabe noget optimisme hos Chelsea.

Opta har nu også leveret statistik på Chelseas hjemmebaneform. London-klubben har vundet ni ud af sine seneste 11 Premier League-hjemmekampe.

Det er blevet til et nederlag og en uafgjort kamp i samme periode, som strækker sig tilbage til begyndelsen af december.

I den periode er Chelsea faktisk det bedste hjemmehold sammen med Manchester City. Begge klubber har scoret 28 point. Manchester City har dog spillet én hjemmekamp mere end Chelsea i den periode.

Chelsea er derfor den klub med det højeste pointsnit på eget græs siden begyndelsen af december i Premier League.

I en svær og udfordrende sæson med mange bump på vejen må det trods alt være ganske opløftende for Chelsea.

Klubben har også de seneste sæsoner haft store problemer med at levere på Stamford Bridge. Det problem har Mauricio Pochettinos mandskab dog ikke lige nu.

Aktuelt er Chelsea på syvendepladsen i Premier League og en plads i Europa er stadig inden for rækkevidde.