Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2022 13:18
Chelsea-stjerne bekræfter exit: "Sanktionerne var ikke et problem"

Det bliver den sidste sæson i Chelsea-trøjen, men han vil gerne have haft en anderledes slutning.


Antonio Rüdiger har udviklet sig til at være en meget vigtig spiller og har været blandt de bedste de seneste sæsoner.

Denne sæson bliver dog den sidste i Chelsea-trøjen, da han - ifølge adskillige medier - har underskrevet en aftale med Real Madrid og skifter på en fri transfer til sommer.

Efter FA Cup-finalen mod Liverpool har han bekræftet, at han forlader Chelsea til sommer. 

- Jeg vil ikke gå så dybt i det. Der var en chance (for forlængelse, red.), men sanktionerne var ikke problemet, siger Antonio Rüdiger til GOAL og fortsætter:

- Det har været fem år med op- og nedture. Der har været mange positive ting, men det er også grunden til, at jeg er endnu mere frustreret, fordi jeg ville gerne have haft en anden slutning. 

- Chelsea har været fantastiske for mig, og jeg har været fantastisk for Chelsea. Jeg er meget taknemmelig. Jeg blev en mand her. Min børn blev født her. London og især Chelsea vil have en speciel plads i mit hjerte, lyder det fra den tyske midtstopper. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE