Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2022 11:05
Chelsea-stjerne afslører: "Her vil jeg gerne slutte karrieren"

Brasilianeren afslører i et interview med Daily Telegraph, hvor han ser gerne sin karriere slutte.


Thiago Silva har fortalt, hvor han gerne vil slutte karrieren.
 
Veteran-krumtappen afslører i et interview med Daily Telegraph, at han gerne vil have sit andet ophold i karrieren hos Fluminense.
 
Det var den brasilianske klub, der i sin tid gav ham chancen og muligheden for at vende tilbage, efter at han som følge af et tuberkulose-forløb kortvarigt havde lagt støvlerne på hylden.
 
- Fluminense er den klub, jeg gerne vil slutte karrieren hos, lyder det fra Silva i et interview med Daily Telegraph.
 
- Det var den klub, jeg spillede i efter min sygdom, og det er den klub, som åbnede døre for mig og troede på mig, da ingen troede, at Thiago Silva nogensinde ville drive det til at blive professionel fodboldspiller, siger brasilianeren videre.
 
- Utroligt som det end lyder, er det også klubben, jeg holder med.
 
Selvom Silva allerede nu planlægger sin fremtid, fortryder han ikke, at han i januar skrev under på en forlængelse med Chelsea. Tværtimod.
 
- At skrive under på en ny kontrakt var for mig den nemmeste beslutning at træffe.
 
- Jeg føler mig meget hjemme her. Min familie er glade og når tingene går godt udenfor banen, gør de det også inde på banen, siger han.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE