AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 11:18
Chelsea står ingen chance: Overlegne United frygter ikke for Sancho-budkrig

London Evening Standard skriver, at Manchester United er overbeviste om, at de kan blæse Chelsea af banen rent økonomisk.


Det er på grønsværen, at Chelsea og Manchester United mandag aften tørner sammen, men i ledelseslokalerne raserer der lige nu også en krig mellem de to klubber om Jadon Sancho.

Begge klubber skulle have den snart 20-årige winger som toptransfermål denne sommer, men Manchester United er ikke ræd for udsigten til at skulle ud i en budkrig med Londonrivalerne.

Den overlegne attitude stammer angiveligt fra 2018, hvor Antonio Conte, der dengang stadig var Chelsea-træner, prøvede et sent forsøg på at stjæle Alexis Sanchez for næsten af The Red Devils.

Den der ler sidst, ler bedst, og Chelsea er nok glade for, at de ikke havde held med at signe chileneren, der skulle vise sig som et af Manchester Uniteds største flops i klubbens historie.

Men det ændrer ikke på, at The Blues ikke stod en chance for at matche Manchester United rent økonomisk, og på Old Trafford skulle man i dag føle sig forholdsvist sikre på, at det stadig er tilfældet.

Det skriver London Evening Standard, der har været i kontakt med en Manchester United-kilde, som åbent spekulerede i, hvordan Chelsea skulle finde pengene til at konkurrere med The Red Devils.

Manchester United er altså sikre på, at de har de finansielle muskler til at slå Chelsea, men spørgsmålet er, om de kan overbevise Sancho om, at de er det rette valg.

I skrivende stund er det Chelsea, der kan tilbyde Champions League-fodbold næste sæson, og Sancho skulle være barndomsfan af klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED