AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 17:28
Chelsea-spiller blev droppet af Tuchel: "Jeg var forbløffet"

Thomas Tuchel ændrede lige pludselig mening.


Christian Pulisic fortæller, at han er forbløffet og skuffet over, at Thomas Tuchel droppede ham i slutningen af 2020/21-sæsonen.

Den amerikanske Chelsea-spiller nettede i det første semifinaleopgør mod Real Madrid i Champions League, og efterfølgende fik han vide, at han blev sparet i kampen mod Fulham, for så at kunne starte inde i returopgøret.

Men sådan blev det ikke. For på kampdagen fik Pulisic at vide, at han var blevet sorteret fra.

- Tuchel fortalte mig, at han sparede mig til returopgøret, og som et resultat heraf spillede jeg ikke et eneste minut i Fulham-kampen.
 
- På kampdagen af returopgøret fortæller Tuchel mig, at han har ændret sit synspunkt, og at han i stedet vil spille med (Kai, red.) Havertz. Jeg var ærlig talt forbløffet og skuffet.
 
- Jeg synes, jeg havde fortjent den plads i startopstillingen, og mest væsentligt, så havde han forsikret mig om, at jeg ville starte inde.
 
- Så da han bragte mig på banen med 25 minutter til af kampen, var jeg helt desillusioneret, siger Pulisic i sin nye selvbiografi "Christian Pulisic: My Journey So Far".
 
Chelsea vandt 2-0 i returopgøret, hvilket betød, at det sammenlagt blev 3-1 til englænderne, som dermed avancerede til Champions League-finalen, som man vandt mod Manchester City takket være et mål af Havertz.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE