Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 10:32
Chelsea-spejdere afviste Haaland: Passer ikke ind i Premier League

Personalet mener, at der er mindre plads for angriberne i Premier League.


Manchester City har aktiveret Erling Haalands klausul, og med stor spænding venter de fleste fodboldfans på at se, hvordan en af verdens mest lovende angribere kommer til at passe ind hos den engelske storklub. 
 
Haaland har bombet mål ind for Borussia Dortmund, men ifølge spejdere i Chelsea vil det ikke komme til at ske i Premier League. 
 
Chelsea har tidligere haft en godt øje til den norske målmaskine, men rekrutteringspersonalet har givet negative tilbagemeldinger overfor angriberens spillestil, som de ikke mener passer ind i Premier League. Det skriver ESPN
 
Ifølge Chelsea-spejderne er der mindre plads for angriberne i Premier League at angribe på, og det vil angiveligt hæmme Haaland. 
 
Haaland står til at tørne ud for den klub, hvor hans far, Alf-Inge, nåede at spille 45 kampe. Haaland-junior tiltræder efter planen d. 1. juli. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE