AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 19:26
- Chelsea skal formentlig sælge Kanté

Glen Johnson mener, at Chelsea skal sælge N'Golo Kanté.


Siden 2016 har N’Golo Kanté været en vigtig spiller for Chelsea, men nu skilles parterne muligvis snart.

For franskmanden har kontraktudløb til sommer, og der har længe været snak om, at parterne har forhandlet om en ny aftale, der dog fortsat endnu ikke er tæt på at blive indgået.

Og ifølge den tidligere Chelsea-spiller Glen Johnson kan det nu være tid til, at Chelsea sælger midtbanespilleren, der over de seneste sæsoner også har været ramt af flere og flere skader.

- Chelsea skal formentlig sælge N’Golo Kanté.

- Han har været rygtet til mange klubber, der måske gerne vil have ham. De har også svært ved at blive enige med ham om en ny kontrakt. Hvis Kanté gerne vil blive og spille, er jeg sikker på, at Chelsea vil have ham.

- Men der er altid en forretningsbeslutning, når en spiller måske vil have for meget, eller hvis klubben giver for lidt, skal man give hånd og gå hver til sit, siger Glen Johnson til BoyleSports.

Kanté har i denne sæson blot spillet to kampe for Chelsea, som han samlet set har optrådt for i 262 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE