AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2020 22:12
Chelsea siger stop: Lampard må droppe defensivt transfermål

Frank Lampard får svært ved at overtale Chelsea-bestyrelsen til at hente West Hams Declan Rice.


Chelsea har denne sæson oprustet truppen for over 200 millioner pund, hvor spillere som Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell, Thiago Silva og Kai Havertz allerede er kommet i gennem svingdøren.

Træner Frank Lampard er dog ikke blevet transfer-stimuleret endnu, da han fortsat ønsker at tilføje West Hams Declan Rice til truppen.

Det er dog usandsynligt, at Chelseas bestyrelse vil gå med til det, erfarer troværdige The Athletics.

Lampard har angiveligt store ambitioner om at omskole Rice til en topklasse midterforsvarer, men The Blues mener ikke, at englænderen vil være 80 millioner euro værd.

The Athletic-journalisten David Ornstein tilføjer følgende om situationen:

- Lampard er ivrig efter at hente Rice til klubben, som han ønsker at forme til en verdensklasse midterforsvarer. Bestyrelsen har dog nogle forbehold omkring prisen for spilleren.

- Det var i første omgang mellem 50 og 60 millioner euro, men nu tales der pludselig om 80 millioner for en spiller, de selv lod gå for syv år siden. Nogen i klubben mente ikke, at han besad de nødvendige tekniske kvaliteter, og det er til dels stadig holdningen. Det er på nuværende tidspunkt meget usandsynligt, at en handel bliver stablet på benene.

Rice har, trods sin beskedne alder på 21 år, allerede optrådt hele 110 gange for West Hams førstehold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED