AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2022 12:20
Chelsea sætter transferrekord med ny signing

Chelsea har sat en af de mere kuriøse rekorder i transferverdenen.


Chelsea præsenterede forleden Kalidou Koulibaly fra Napoli.

Den 31-årige forsvarskrumtap bliver i samme ombæring indehaver af en verdensrekord.

Med skiftet, som løber op i 288 millioner kroner, bliver han nemlig den dyrest handlede spiller over 30 år.

På trods af, at Koulibaly har alderen imod sig, så mener Chelsea-manager, Thomas Tuchel, at der er mange gode år i vente for stopperen.

- Det er det, vi tror på, og det er derfor, han er her. Der var altid rygter om, at han ville forlade Napoli, og det var altid super svært at få ham, fordi han var en nøglespiller.

- Det er rart, at han valgte at tage udfordringen, og nu har vi også Thiago Silva, som er endnu ældre, super rutineret og stadig på toppen af sit spil.

- Vi håber, at Kalidou kan gøre det samme og spille for os i mange år. Han er helt fit og klar til udfordringen, og det er han også nødt til, for vi behøver ham i topform, siger Thomas Tuchel på et pressemøde i forbindelse med klubbens træningskamp mod Club America på Allegiant Stadium i Las Vegas.

Koulibaly har skrevet under på en kontrakt, som gælder frem til sommeren 2026.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE