AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2022 19:25
Chelsea sætter prisskilt på offensiv spiller

Chelsea har efter sigende sat et prisskilt på offensiv kantspiller.


Christian Pulisic bliver kædet sammen med et skifte væk fra Chelsea.

Der skulle være flere bejleret til amerikaneren, hvor det forlyder, at Liverpool og Manchester United er nogle af de interesserede klubber.

The Athletic beretter, at Chelsea som udgangspunkt ikke vil sælge, mens Christian Pulisic ikke ønsker et exit lige nu, men det kan ændre sig, hvis der kommer et stort tilbud - både til Chelsea og Christian Pulisic.

Ifølge mediet vil The Blues være klar til at skippe ham afsted i januartransfervinduet, såfremt der kommer et bud på £35 millioner, der svarer til 300 millioner kroner.

Han har kontraktudløb i 2024, og der er ikke nogen indikationer på, at han er på vej til at forlænge sin kontrakt med London-klubben. 

Den 24-årige kantspiller er i øjeblikket i Qatar med det amerikanske landshold, hvor han blev afgørende for videre avancement fra gruppespillet med sin scoring mod Iran.

USA skal møde Holland i kvartfinalen, der spilles på lørdag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE