AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 17:20
Chelsea sætter begrænsning: Så langt vil de gå for Lukaku

Chelsea vil ikke betale mere end £70m for Everton-angriberen Romelu Lukaku.


Den belgiske landsholdsangriber Romelu Lukaku har angiveligt planer om at forlade Everton til sommer, ligesom The Toffies skulle være klar til at sælge sin topscorer, hvis der kommer et bud på minimum £75m. 

Lukakus tidligere arbejdsgiver Chelsea er klar til at byde £65m på den belgiske landsholdsspiller, om de solgte til Goodison Park for £28m tilbage i 2014. Den engelske avis The Express skriver, at The Blues er klar til at hæve buddet til £70m, men heller ikke mere. 

Antonio Conte og ledelsen kan dog blive nødt til at byde endnu mere, da også Manchester United, PSG og Juventus har set sig varme på den 23-årige skarpretter.

Romelu Lukaku har indtil videre scoret 21 Premier League-mål i denne sæson og topper dermed topscorerlisten i Englands bedste fodboldrække.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED