Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 08:13
Chelsea-profil stopper med at tage et knæ: Laver en anden gestus i stedet

Marcos Alonso bliver nu den seneste spiller til ikke længere at ville knæle.


Siden sidste sommer har spillerne i Premier League knælet lige inden kampstart for at vise deres modstand mod racisme.

Efterhånden har flere spillere dog valgt at droppe gestussen, da de har vurderet, at den ikke længere har en indvirkning – og nu følger Chelseas spanske forsvarsspiller Marcos Alonso i fodsporene på blandt andre Wilfried Zaha.

Til Sky Sports fortæller Alonso, at han nu i stedet vil pege på ”no room for racism”-logoet på klubbernes spillertrøjer.

- Jeg er helt og aldeles imod racisme, og jeg er imod enhver type for diskrimination, og jeg vil bare foretrække at sætte min finger på logoet, hvor der står nej til racisme – ligesom de også gør i andre sportsgrene og fodbold i andre lande.

- Jeg foretrækker at gøre det på denne måde og selvfølgelig klart og tydeligt sige, at jeg er imod racisme og respekterer alle.

I denne sæson er Alonso startet inde i samtlige Premier League-kampe for Chelsea, mens Ben Chilwell nærmest ikke har set banen, selvom englænderen var det klare førstevalg i sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE