Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 09:55
Chelsea og United spidser ører: Atletico sætter flere stjerner til salg

Ifølge El Larguero sætter den spanske storklub nogle af sine største profiler til salg denne sommer.


The Red Devils og The Blues kan måske se frem til endelig at få deres tidligere transferønsker opfyldt, for Atletico Madrid er klar til at sælge nogle af de profiler, som tidligere har stået højt på ønskesedlen hos de engelske storklubber.

Ifølge El Larguero er det spanske tophold nemlig villig til at sælge blandt andre Saul Niguez, José Gimenez, Sime Vrsalijko og Vitolo, mens Lucas Torreira og Moussa Dembele næppe får deres lejekontrakter med klubben gjort permanente.

Særligt Saul og Gimenez må have fået Manchester United og Chelsea til at spidse ører. Saul har i en årrække været et transfermål for De Røde Djævle, og er Atletico beredt på at sælge til en fornuftig pris, er det ikke utænkeligt, at Manchester United melder sig på banen.

Sidste sommer skulle Chelsea også have været i kontakt med Atletico omkring Gimenez. Dengang forlangte Atletico bare, at man betalte uruguyanerens frikøbsklausul på mere end €100 millioner. Sidenhen har midterforsvareren dog mistet noget status på Wanda Metropolitano, og nu skulle klubben altså være åben for et salg.

Den kroatiske højreback Vrsalijko kunne muligvis også være af interesse for Manchester United, der denne sommer holder udkig med mulige højrebacks, der kan give Aaron Wan-Bissaka mere konkurrence om positionen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED