Chelsea og Everton delte på Stamford Bridge

11.11.2018 Kl. 16:12
Maurizio Sarris Chelsea-mandskab er stadig ubesejrede i årets Premier League, efter de søndag eftermiddag spillede 0-0 mod Marco Silvas Everton-tropper.

De første 45 minutter var kampen uden store chancer til nogle af holdene. Chelsea nød mest af bolden, men topholdet manglede kreativitet og tempo på den sidste tredjedel af banen. Omvendt var Everton gode til at lukke ned for Chelseas offensive profiler. Længere fremme på banen fik The Toffees dog ikke meget ud af de få kontrachancer, der tilfaldt dem.

Bedste forsøg i første halvleg stod Marcos Alonso for, da han bragede et skud imod øverste højre målhjørne. Alonso modtog bolden i Evertons målfelt efter et frispark, men hans farlige skud blev dog glimrende blokeret af Jordan Pickford i Everton-målet.

Begge hold kom skarpere ud til starten af anden halvleg. Efter blot 15 sekunders spil sendte Hazard en bold ind mod Morata tæt på mål, der dog måtte se sin afslutning reddet af Jordan Pickford. 10 minutter senere affyrede Evertons Siggurdson et hårdt skud mod Chelsea-målet, men Kepa var vågen og parrerede nemt bolden over mål.

Kampen åbnede mere op i løbet af anden halvleg, og begge hold spillede sig til fornuftige chancer. Langt de fleste og uden tvivl de farligste tilfaldt dog hjemmeholdet, hvor både Hazard og Willian havde skud, som gik tæt forbi mål. 20 minutter før tid sendte Morata så bolden i nettet efter flot opspil fra Chelsea, men målet blev korrekt underkendt for offside.

Tættere på mål kom ingen af holdene, og Everton må være mest tilfredse efter en kamp, som Chelsea dominerede uden at være effektive.