AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2018 14:39
Chelsea-lejesvend tænker ikke på fremtiden

Ruben Loftus-Cheek er i denne sæson udlejet fra Chelsea til Crystal Palace, men midtbanespilleren ved ikke, hvad fremtiden bringer.


Chelsea valgte i sommer at udleje Ruben Loftus-Cheek til Crystal Palace for at give midtbanespilleren mulighed for at få fast spilletid. 

I Palace har englænderen nydt stor succes, men om få uger er tiden på Selhurst Park forbi, og Loftus-Cheek vender tilbage til Chelsea. 

Det er stadig usikkert, om Chelsea vil give ham chancen i næste sæson, eller om han igen skal udlejes til en mindre klub. 

Loftus-Cheek bruger dog ikke meget tid på at gruble over fremtiden, da han i stedet er fokuseret på at sikre Crystal Palace en ny sæson i Premier League: 

- Jeg har virkelig ikke tænkt over, hvad der skal ske i næste sæson. Vi mangler stadig at spille et par kampe, og jeg er meget fokuseret på Palace, fortæller han ifølge TEAMtalk.

- Uanset hvad der kommer til at ske, så bruger jeg ikke energi på det lige nu. Vi må se på det, når det er tid. 

Ruben Loftus-Cheek kom til Chelsea som 8-årig. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED