Chelsea kørte Brighton over

Af Marc Stig Christensen
20.01.2018 Kl. 14:27
Chelsea har været inde i en svær periode, men de dansede let henover sagesløse Brighton i lørdagens tidlige opgør.

Chelsea har på det seneste haft scoringsbesvær, da de i de seneste fire kampe kun har formået at score et enkelt mål, som kom fra Batshuayis fod i midtugens FA Cup-kamp.

Netop Michy Batshuayi var valgt til dagens kamp, da både Morata og Pedro var i karantæne, og i den anden ende var Willy Caballero på mål, da det normale førstevalg Thibaut Courtois sad ude med ankelproblemer.

Kampen startede som lyn og torden, da Eden Hazard allerede efter to minutter bragte gæsterne i front. Få minutter efter var Willian på pletten, og Brighton var fuldstændig desillusionerede. Chelsea dominerede kampen, og Brighton havde generelt svært ved at dæmme op for Chelseas bevægelige spillere.

0-2-stillingen holdte til halveg, og kampen blev en anelse mere lige efter pausen, hvor Andreas Christensen dog måtte udgå efter en lille times tid, da han havde slået hovedet og valgte den sikre løsning ved at lade sig udskifte med David Luiz.

Vi skulle frem til det 77.minut før 0-3-målet kom, og det var igen Eden Hazard, der snød Brighton-forsvaret, sendte målmanden til den forkerte side og scorede sikkert. Kort før tid sømmede Victor Moses kisten helt til, da han gjorde det til slutresultatet 0-4. Et resultat, der sender Chelsea op på siden af Manchester United, der dog har mulighed for at trække væk, når de denne eftermiddag møder Burnely.