AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:03:2023 11:55
Chelsea jagter Premier League-komet: Har været til møde denne uge

Chelsea har været en tur i Belgien for at holde et vigtigt møde.


Der skal hentes en ny central midtbanespiller til Chelsea i det kommende transfervindue, og The Blues er allerede i fuld gang med at afsøge markedet for mulige spillere.

Declan Rice er allerede blevet nævnt som en af topkandidaterne hos Chelsea, men London-klubben har også kig på en anden Premier League-spiller.

Tidligere er Roméo Lavia blevet nævnt, og nu kan den belgiske journalist Sacha Tavolieri fortælle, at Chelsea er seriøse omkring Southampton-spilleren.

LÆS OGSÅ: Vieira fyret: Her er tre mulige erstatninger for Crystal Palace

Belgieren forventes udtaget til landsholdet for første gang senere i dag, og i denne uge har Chelsea været en tur i Belgien for at mødes med Lavias repræsentanter for at diskutere et muligt sommerskifte.

19-årige Lavia skiftede til Southampton fra Manchester City i sommerens transfervindue for knap 100 millioner kroner, og han har sidenhen leveret imponerende præstationer for klubben.

Han har imidlertid kontrakt med Southampton frem til sommeren 2027, og det vil formentlig kræve en høj pris for Chelsea at få klubben til at sælge.

Hvis Southampton ender med at rykke ned, kan det dog hjælpe en transfer på vej.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE