AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 09:32
Chelsea-insider: Denne signing skal forstærke midterforsvaret

Simon Johnson skriver for The Athletic, at Chelsea fortsat har en stor interesse i at signe Declan Rice som midterforsvarer.


Chelseas interesse i Declan Rice er næppe blevet mindre, efter The Blues onsdag måtte kapitulere til den unge engelske midtbanespiller og The Hammers.

Dels spillede Rice en flot kamp, dels så Chelsea-forsvaret og Antonio Rüdiger ikke særligt imponerende ud. Torsdag kan The Athletic så bekræfte, at Rice i den grad er et transfermål for Chelsea, hvilket en klubinsider også afslører.

- Chelsea ønsker at signe Declan som midterforsvarer. Han er kommanderende, har en aura over sig, og han kommunikerer godt på banen, siger den unavngivne kilde til mediet.

De fleste kender nok Rice bedst i en position som 6'er eller defensiv midtbanespiller, men her er Chelsea i forvejen dækket ekstremt godt ind med N'Golo Kante. Derfor giver det mere mening for The Blues at bruge ham i bagkæden, hvor han også har masser erfaring fra ungdomsårene.

- Rice kan spille virkeligt godt i forsvaret, hvor han har spillet hele livet. Han har gode afleveringsevner, og det er kun de seneste par år, han har begået sig på midtnane. Han er også ung og engelsk, så det er nemt at se, hvordan han passer ind i det, Chelsea er ved at opbygge lige nu, siger insideren.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED