AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:02:2023 22:23
Chelsea har brug for penge: Arbejder på at lande meget lukrativ aftale

Chelsea arbejder på at lave en aftale, der kan sikre klubben en større indkomst.


Chelseas aftale med televirksomheden 3 som fronttrøjesponsor udløber til sommer, og der er ikke udsigt til, at den bliver forlænget. For Chelsea vil have flere penge.

Ifølge The Telegraph får The Blues aktuelt 334 millioner kroner om året i sponsoraftalen, som er den fjerdestørste i engelsk fodbold. Men der er langt op til Manchester City, der får 564 millioner kroner om året for at samarbejde med Etihad.

Chelsea har brugt mange penge på transfers og for at kunne leve op til Financial Fair Play-reglerne, er det et krav, at økonomien skal balanceres, og derfor har London-klubben brug for at øge sine indtægter.

LÆS OGSÅ: Meget travl sommer i vente: 10 spillere kan forlade Liverpool

Ifølge The Telegraph har Chelsea allerede samtaler med flere virksomheder, som har en interesse i at erstatte telegiganten 3.

Siden overtagelsen af Chelsea sidste år er klubbens kommercielle indtægter allerede steget ifølge avisen, og her spiller Tom Glick en rolle.

LÆS OGSÅ: Chelsea har udset englænder som Aubameyang-afløser

Han har tidligere været i en ledende rolle hos Manchester City inden for det kommercielle, og han blev ansat i en lignende rolle hos Chelsea, da Todd Boehly og Clearlake overtog klubben.

Nu spiller han en nøglerolle i at få en meget lukrativ aftale på plads, så Chelsea ikke får bøvl med økonomien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE