AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2022 14:52
- Chelsea har begået en stor brøler

Det var en stor brøler at lade ham gå, lyder det.


Den engelske landsholdsspiller Declan Rice er i øjeblikket en nøglespiller hos Gareth Southgates mandskab, som tørner ud til årets VM-slutrunde.

Rice er en spiller, som der forventes meget af rundt om i Europa, og hvis han forlader West Ham, vil det være til fordel for et stort pengeskifte.

Frank Lebouef, der har en fortid hos Chelsea, mener, at det var en stor brøler, at klubben i sin tid lod Rice forlade klubbens akademi.

- Declan Rice er virkelig Englands fremtid. Chelsea begik en stor, stor brøler ved at lade ham gå for mange år siden, siger Lebouef i et interview med Ladbrokes.

Det vides ikke, hvad der skal ske med Rices fremtid, men en mulig retur til Chelsea er bestemt i spil.

For nylig fortalte den normalt velinformerede italienske transferjournalist Fabrizio Romano nemlig, at Rice ikke ville skrive under på en ny kontrakt med West Ham.

Dermed er Rices fremtid for alvor kastet op i luften. I første omgang gælder det dog VM, hvor Rice nu må koncentrere sig om den opgave, der venter i kvartfinalen mod Frankrig.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE