AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 09:00
Chelsea genåbner kontraktforhandlinger med profil

Willian er en spiller, som Chelsea meget gerne vil beholde i endnu et par sæsoner.


Chelsea har ikke opgivet at få Willian til at blive i klubben efter denne sæson, og the Blues har nu startet nye forhandlinger med brasilianeren, men parterne er stadig udfordrede af kontraktens længde.

Det skriver Goal.

31-årige Willian har offentligt udtalt, at han gerne vil have en treårig kontrakt, men Chelsea fastholder, at klubben maksimalt vil give midtbanespilleren en toårig forlængelse.

The Blues er dog samtidig også klar over, at man risikerer at miste Willian på en fri transfer til Arsenal eller Tottenham, fordi han har gjort det klart, at han gerne vil blive i England og allerhelst i London.

I en del af Chelsea haft en politik om kun at tilbyde etårige kontrakter til spillere, der er fyldt 30 år, men det er blevet lavet om. Nu er det i stedet toårige kontrakter, der er reglen.

På det seneste har Willian vist god form for Chelsea, og han scorede blandt andet begge mål i onsdagens nederlag mod West Ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED