AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 16:52
Chelsea-favorit ser ud til at glippe storkampe i starten af næste sæson

Af frygt for at presse sig selv for hårdt forventes Antonio Rüdiger at misse et par storkampe i begyndelsen af næste sæson.


Chelsea måtte spille den forgangne sæson til ende uden Antonio Rüdiger, men selv uden den tyske klippert i midterforsvaret gik det ganske godt for the Blues, der sikrede sig en tredjeplads i Premier League og en sejr i Europa League-finalen.

Også i starten af næste sæson, der bliver sat i gang om under to måneder, kan Chelsea komme til at undvære den 26-årige tysker, som er blevet opereret i menisken i venstre knæ.

Genoptræningen efter operationen forløber efter planen, men ifølge the Telegraph er Antonio Rüdiger meget påpasselig med ikke at komme for hurtigt på græs igen, og derfor forventer Chelsea ikke at have forsvarsspilleren med i den første Premier League-kamp mod Manchester United og Super Cup-kampen mod Liverpool.

Det er de to første kampe for Chelsea i 2019/20-sæsonen, der begynder den 11. august med en udekamp på Old Trafford. Tre dage senere venter kampen mod Liverpool på Vodafone Park i Istanbul.

Hvis Antonio Rüdiger ikke bliver klar til de kampe, kan det meget vel blive Andreas Christensen, som kommer til at spille i det centrale forsvar, hvor også Kurt Zouma formodes at byde sig til efter endt lejeophold i Everton.

Den tyske landsholdsspiller har gennem sine år i Chelsea udviklet sig til at blive en stor profil og en publikumsfavorit på Stamford Bridge. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED