AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 14:17
Chelsea får ikke Lampard gratis: Derby kræver kompensation

Indtil videre er der ingen kontakt mellem Derby og Chelsea, rapporterer engelsk avis, men Derby er klar til at kræve kompensation for Frank Lampard.


Frank Lampard ventes at vende tilbage til Chelsea inden for ganske kort tid, hvor han er udset til at erstatte Maurizio Sarri, men the Blues kommer ikke til at kunne få den engelske manager helt gratis.

Derby har papir på 40-årige Frank Lampard i to år mere, og derfor kan the Championship-klubben gøre krav på en kompensation for at sige farvel til Chelsea-legenden, og det har klubben ifølge the Telegraph tænkt sig at gøre

Avisen rapporterer, at Derby har tænkt sig at kræve 34 millioner kroner for at lade Chelsea få fat i Frank Lampard, men den engelske klub lader ikke til at tage rygterne om Chelseas interesse så tungt.

Således planlægger klubben fra den næstbedste række fortsat 2019/20-sæsonen med Frank Lampard som manager, og han har i løbet af de seneste uger holdt en række møder med klubbens bestyrelsesformand og administrerende direktør i forhold til nye signings og kontraktforlængelser.

Indtil videre har Derby slet ikke modtaget nogen henvendelse fra Chelsea, men det vil formentlig ændre sig meget hurtigt, når Maurizio Sarri bliver præsenteret som Juventus-manager.

Det forventes, at Chelsea får over 42 millioner kroner i kompensation for at slippe den italienske manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED