Af Emil Plovgaard
03.05.2023 Kl. 06:25
Chelseas elendige form fortsætter.

Hvordan kan det gå til, at en klub, der indtil for ganske for nylig spillede med i Europas absolutte top, nu pludselig er en klub i frit forfald?

Chelsea har et nettoforbrug på fire milliarder danske kroner bare i denne sæson, men på trods af dette, befinder klubben sig i øjeblikket på en 12.-plads i Premier League, og der er ingen umiddelbar bedring i vente, for forude venter opgør mod Manchester City, Manchester United og Newcastle.

Ståle Solbakken var også rystet over, hvad han så, da han dækkede kampen mellem Arsenal og Chelsea onsdag.

– Chelseas optræden i dag er en af de værste, jeg har set i Premier Leagues historie.

Sådan lød det fra Norges landstræner, Ståle Solbakken, i det norske Viaplay-studie under opgøret mellem Arsenal og Chelsea tirsdag aften, skriver norsk TV 2.

På det tidspunkt var The Blues blevet ydmyget i kampens første 45 minutter, hvor der på måltavlen stod 3-0 til hjemmeholdet fra Arsenal.

Solbakken var heller ikke for fin til at revse enkeltspillere.

– Når du møder det måske bedste, ud over Manchester City, hjemmehold i Premier League, og man har Aubameyang og Madueke, som ikke aner, hvad dét at forsvare betyder …

– De er begge nedsmeltede! Sterling er totalt ude af form. Det er smertefuldt at se. Det er pinligt, lød det videre fra Solbakken.

Madueke svarede dog igen på Solbakkens kritik, ved at reducere til 1-3 i løbet af anden halvleg, som også blev kampens resultat.

Chelsea har tabt seks kampe i træk, hvis man medregner de to Champions League-kvartfinaleopgør mod Real Madrid.

Dermed har klubben fortsat til gode at vinde en kamp under den nyligt ansatte Frank Lampard, der er blevet betroet hvervet som manager sæsonen ud.