Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:11:2019 12:00
Chelsea er klar til at gå amok: Sådan kan Lampard stille op i 2020

Lampards transferplaner kan muligvis gå amok i 2020, og på PLBOLD.dk tager vi et kig på, hvordan de blå fra London muligvis kan stille op fra og med næste sæson.


Chelsea har appelleret deres transferkarantæne og kan muligvis få lov til at hente spillere igen fra januar.

Det betyder, at de engelske medier allerede er begyndt at lave rygter om mulige transfers for The Blues, og det ser spændende ud.

Pålidelige Matt Law fra The Telegraph skrev blandt andet mandag, at spillere som Ben Chilwell, Jadon Sancho, Moussa Dembele, Nathan Ake og Wilfried Zaha skulle være på ønskesedlen på Stamford Bridge.

I denne artikel vil vi foreslå tre startopstillinger til manager Frank Lampard, der muligvis kan få endnu flere drømmenavne på holdkortet fra næste sæson.

Chelsea har spillet spændende og offensiv fodbold i denne sæson, og Frank Lampard har taget udgangspunkt i de unge kræfter, heriblandt Mason Mount og Tammy Abraham.

Det regner vi med fortsætter i næste sæson, så alle tre startopstillinger vil være præget af unge spillere, der kan spille fremad. 

Alligevel har der i Chelseas forsvar været enkelte huller, og holdet har i særdeleshed i starten af sæsonen lukket alt for mange mål ind. 

Derfor starter vi med at kigge på, hvordan Frank Lampard og Roman Abramovich i smuk forening kan styrke holdets defensiv.

OBS: Chelseas transferbudget er ifølge Telegraph £150 millioner – svarende til 1.3 milliarder danske kroner.

1. Den defensive

Som nævnt har Chelsea haft enkelte huller i forsvaret, og det kan skyldes mange ting.

Enkelte er begyndt at skule til backpositionerne, hvor Emerson og Azpilicueta har været i svingende form (førstnævnte på grund af en skade.)

Et af de navne, der har været nævnt i de engelske medier, er Leicesters Ben Chilwell, der er på radaren hos mange af Europas topklubber.

Venstrebacken kunne virkelig styrke Chelseas defensiv og er et glimrende eksempel på, hvor vigtig en moderne back kan være for et Premier League-mandskab.

Chilwell kunne sagtens slå Emerson Palmieri af holdet i næste sæson og fremadrettet. 

Samtidig er der i starten af sæsonen blevet peget fingre af især Kurt Zouma, hvis usikkerhed var skyld i mange mål.

Selvom makkerskabet med Fikayo Tomori har set bedre ud, ville man med rette kunne kaste blikket på den tidligere Blues-mand, Nathan Ake.

Hans unge alder ville passe perfekt ind i Lampards filosofi, og Ake kunne sagtens starte for Chelsea.

Han er god på bolden og ville være bedre end Zouma til at spille bolden fremad og holde overblikket, når spillet rykker frem på banen.

Chilwell og Ake har begge hver især ifølge Transfermarkt en vejledende pris på €35 millioner, hvilket samlet giver €70 millioner – svarende til 523 millioner danske kroner.

Det ville derfor ikke overskride transferbudgettet.

Derfor kan Chelseas startopstilling fra 2020/21-sæsonen – med et defensivt transfer-udgangspunkt – se således ud:

 

2. Den offensive

Chelsea er også blevet kædet sammen med forskellige offensive spillere, og det skal selvfølgelig også kaste en mulig startopstilling af sig. 

De spændende offensive navne inkluderer Jadon Sancho, Moussa Dembele og Wilfried Zaha. 

Starter vi med at kigge på Jadon Sancho, kunne han sagtens agere erstatning for den aldrende Willian. 

Selvom WIllian spiller god fodbold i øjeblikket, bliver han næppe ved med det i de kommende år, hvor Lampard med garanti vil lede efter en yngre spiller. 

Her kunne 19-årige Sancho passe som fod i hose på Chelseas unge hold. 

Med sin fart og evner som fortræffelig dribler kunne Sancho blive Chelseas nye Eden Hazard. 

Selvom Chelsea spiller god fodbold, har de endnu ikke formået et udfylde det hul, Hazard efterlod sig. 

De mangler en spiller, der kan skabe chancer og score mål ud af det blå, og det kan Jadon Sancho. 

Derudover er London-klubben blevet kædet sammen med angriberen Moussa Dembele, hvilket er en smule sværere at se. 

Tammy Abraham scorer mål til højre og venstre og vil næppe blive erstattet af Dembele. 

Skulle skiftet for Lyon-angriberen ske, skulle det resultere i en taktisk ændring, hvor Chelsea spiller med to angribere, hvilket er en systemændring for Lampard. 

I og med systemet fungerer fint nu, vil Lampard næppe lave en sådan ændring. 

Dog har Chelsea længe haft kig på Wilfried Zaha, der ligesom Sancho spiller på den højre kant, hvor Willian formentlig bliver erstattet. 

Skulle Zaha skifte til Chelsea, ville han med Sancho i startopstillingen muligvis skulle spille på venstre kant, hvor han kunne erstatte Christian Pulisic, der ellers har fundet formen i London. 

Alligevel har amerikaneren en tendens til at falde ud af Chelseas kampe, hvis han ikke assisterer eller scorer, hvorimod Zaha sjældent forsvinder helt ud af en kamp. 

Den samlede værdi på Sancho og Zaha er ifølge Transfermarkt €155 millioner, hvilket svarer til 1.1 milliarder danske kroner, der derfor ikke overskrider transferbudgget. 

Venstrekanten kunne derfor meget vel blive Zahas, og Chelseas startsopstilling med Sancho og Zaha kunne se således ud: 

3. Mellemløsningen 

I mellemløsningen er transferbudgettet som altid i fokus. 

Her handler det om at inkludere både defensive og offensive løsninger, så Chelsea som samlet hold hænger sammen.

I den forbindelse er det derfor vigtigt at vurdere, hvem London-klubben har allermest brug for, samt prisen på den samlede løsning. 

Man kan ikke komme udenom, at Ben Chilwell ville være ideelt transfermål for Chelsea, og derfor skal der være plads til ham, skulle han være interesseret i at skifte. 

Tammy Abraham sidder solidt på angrebsposten, og der bliver derfor ikke plads til Moussa Dembele. 

Samtidig kan man diskutere, hvor meget Chelsea har brug for Wilfried Zaha, når man i forvejen har Christian Pulisic, 

Pulisics form kan sagtens blive mere stabil, og sker det, har man ikke brug for Zaha. 

Derudover ville man rent økonomisk ikke kunne hente Zaha, hvis man skal have plads til forbedringer i midterforsvaret, på venstre back og på højre kant. 

Dog vil der være plads til Jadon Sancho, der med rette kan erstatte Willian. 

Defensivt har vi været inde på, at Nathan Aké kan erstatte Kurt Zouma, og den samlede løsning ville svare til 1.2 millarder danske kroner. 

Transferbudgettet ville derfor kunne holde til, at man køber Aké, Chilwell og Sancho i hvad ville være det tætteste, Lampard kan komme på et drømmehold. 

Mellemløsningen ville se ud som følger: 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE