AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 23:57
Chelsea er fortsat på managerjagt: Tilføjer to landstrænere på ønskelisten

Chelsea er stadig på udkig efter en ny manager og har nu tilføjet to landstrænere på ønskelisten, skriver Duncan Castles fra Yahoo Sport.


I længere tid har det været meldt, at Antonio Conte ville blive fyret i Chelsea, men italieneren er fortsat på lønningslisten i London-klubben.

Chelsea har efter sigende ikke afskediget Antonio Conte endnu, fordi man håber, at han får et job et andet sted, så man ikke skal betale italieneren en million-kompensation.

Hvis man skal tro de engelske medier, så har Chelsea ikke besluttet sig for, hvem der skal erstatte Antonio Conte, når han bliver fyret. Trænere som Maurizio Sarri, Laurent Blanc, Luis Enrique og Slavisa Jokanovic skulle være emner, som ledelsen i Chelsea har haft oppe at vende.

Nu beretter journalist Duncan Castles fra Yahoo Sport, at to landstrænere også er til at finde på ønskelisten hos The Blues.

Den argentinske landstræner Jorge Sampaoli samt Tite, som står i spidsen for Brasilien, er to nye navne som ledelsen i Chelsea overvejer. 

Jorge Sampaoli har tidligere været træner i Sevilla, mens Tite endnu ikke har været i Europa. Han har bl.a. været træner i Corinthians, Gremio og Internacional.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED