AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 16:16
Chancevurdering: Sådan er PL-klubbernes chancer i EL-kvartfinalerne

Vi har vurderet Premier League-klubbernes chancer for at gå videre til semifinalerne i Europa League.


Der er i dag blevet trukket lod til kvartfinalerne i Europa League, og her var både Arsenal og Chelsea med i bowlen. Vi ser nu på klubbernes chancer for at være med i semifinalerne.

Napoli – Arsenal

Igennem flere år har den italienske klub præsteret rigtig godt i Serie A, mens præstationerne i Europa har været noget mere svingende. Med spillere som Kalidou Koulibaly, Dries Mertens og Lorenzo Insigne er det dog et mandskab, som bugner af kvalitet, og Carlo Ancelottis mandskab regnes også blandt de absolutte favoritter til at vinde Europa League. Det er noget af en opgave, der venter for Arsenal, men den engelske klub har i den grad også et potent hold. Kendetegnet for the Gunners i denne sæson har dog være ustabilitet, og det bliver der ikke råd til mod Napoli, hvor det også bliver særdeles vigtigt at få lukket af i forsvaret.

De to kvartfinalekampe bliver sikkert ganske underholde at overvære, men vi har Napoli som svag favorit. Den italienske klub virker lige nu som en smule bedre.

Chancevurdering: 55/45

Slavia Prag – Chelsea

Chelsea har fejet al modstand af banen i Europa League denne sæson, og the Blues har endda sparet flere profiler til alle kampe. Olivier Giroud har især nydt godt af at få chancen i turneringen, og han er nu topscorer i Europa League. Franskmanden vil sikkert også få chancen mod Slavia Prag, og det vil den stærke angriber sikkert glæde sig til. Der hersker absolut ingen tvivl om, at Chelseas trup er markant bedre end Slavia Prags. Dog skal London-klubben passe på med at undervurdere den tjekkiske storklub, som i 1/8-finalerne sendte Sevilla ud af turneringen.

Alt andet end et sikkert avancement for Chelsea vil dog være en stor skuffelse, for Maurizio Sarri har en gylden mulighed for at vinde sit første trofæ som manager for London-klubben her.

Chancevurdering: 10/90


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED