AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 14:33
Chancevurdering: Sådan er PL-klubbernes chancer i CL-kvartfinalerne

Vi har vurderet Premier League-klubbernes chancer for at gå videre til semifinalerne i Champions League.


Der er i dag blevet trukket lod til kvartfinalerne i Champions League, og her var både Tottenham, Liverpool, Manchester City og Manchester United med i bowlen. Vi ser nu på klubbernes chancer for at være med i semifinalerne..

Liverpool – Porto

Det er en regulær drømmelodtrækning for Jürgen Klopps mandskab. Selvom den portugisiske storklub har gjort det ganske godt i denne sæson, er kvaliteten på spillerne hos Porto ikke i nærheden af at kunne matche Liverpools. The Reds har bygget på defensivt, og det blev blandt andet bevist mod Bayern München i 1/8-finalerne, hvor den tyske storklub blev holdt nede på et minimum af chancer. Offensivt er der stadig en masse kvaliteter i Liverpool-mandskabet, og det får Pepe, Eder Militao og de øvrige forsvarsspillere hos Porto meget svært ved at håndtere. At Liverpool starter på hjemmebane er nødvendigvis heller ikke en ulempe, for den engelske klub har slået både Bayern München, Manchester City og Roma ud på denne måde.

Liverpool er storfavorit til at gå videre til semifinalerne, og måske er the Reds endda den største favorit af alle hold i kvartfinalerne.

Chancevurdering: 85/15

Tottenham – Manchester City

Det rene engelske møde i kvartfinalerne står mellem Tottenham og Manchester City, og her vil Tottenham-spillerne nok ikke ønske at kigge på statistikkerne. Det viser nemlig, at de seneste fire indbyrdes kampe mellem de to Premier League-klubber er blevet vundet af Manchester City. Anført af David Silva, Raheem Sterling og Sergio Agüero er Manchester City bookmakernes største favorit til Champions League-titlen denne sæson, og det skal Tottenham forsøge at sætte en stopper for. I 1/8-finalerne viste the Lilywhites, at defensiven kan stå distancen over to kampe mod Dortmund, men Manchester City har mindst et niveau yderligere.

Der er ingen tvivl om, at Manchester City er en ganske klar favorit til at gå videre til semifinalerne, men Tottenham har også en chance for at gå videre.

Chancevurdering: 30/70

Manchester United – Barcelona

Man kan vist roligt kalde det en sensation, at Manchester United formåede at sende Paris Saint-Germain ud i 1/8-finalerne efter et 0-2-nederlag på hjemmebane. Den går næppe mod Barcelona, for selvom den spanske storklub ikke virker usårlig i denne sæson, er Lionel Messi og Co. mere rutinerede i Champions League-sammenhæng. Ole Gunnar Solskjær har nu leveret den helt store overraskelse, og Barcelona vil tage denne opgave meget seriøst. Spillere som Marcus Rashford og Anthony Martial vil kunne gøre ondt på Barcelona-defensiven, men det er godt nok svært at se Manchester Uniteds forsvarsspillere holde trit med Lionel Messi, Luis Suarez og Philippe Coutinho.

Barcelona er ganske klar favorit i disse kampe, og selvom Manchester United har gjort det godt de seneste måneder, vil det være en stor overraskelse, hvis de kan sende den spanske storklub ud af turneringen.

Chancevurdering: 20/80


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED