AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 10:18
Chamberlain til fansene: Undskyld, dette var uacceptabelt

Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain undskylder til klubbens fans for det hårde nederlag mod West Bromwich, som han kalder for uacceptabelt.


Slemt blev endnu værre for Arsenal, da man lørdag mødte West Bromwich Albion i Premier League.

The Gunners var nemlig i forvejen inde i en meget dårlig stime, og det blev endnu værre, da man tabte 3-1 til West Bromwich Albion.

Arsenal er dermed i stor fare for ikke at komme i top fire i denne sæson, hvorfor man kan ende med at misse Champions League-pladserne.

Klubbens Alex Oxlade-Chamberlain var efter kampen ude for at undskylde overfor klubbens mange fans og kaldte nederlaget for uacceptabelt.

- Dette er ikke, hvad vi havde brug for, udtaler Alex Oxlade-Chamberlain ifølge klubbens hjemmeside.

- Vi vidste, at vi havde brug for tre point, og vi har brug for så mange point, som vi kan få, specielt i disse kampe, fortsætter Chamberlain.

- Vi er bitre og skuffede, og jeg kan kun sige, at vi er kede det på fansenes vegne, fordi det ikke er acceptabelt for Arsenal Football Club at tabe på den måde, som vi gjorde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED