AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2020 10:11
Centreback-bytte: City vil udveksle midterforsvarere med Everton

Daily Mirror skriver fredag, at Mason Holgate er blevet et transfermål for The Citizens.


Pep Guardiola ønsker at forstærke sin defensiv med mindst to nye midterforsvarere til sommer, og 23-årige Mason Holgate fra Everton er blandt The Citizenns transfermål.

Det skriver Daily Mirror.

Holgate, der har to år tilbage på sin kontrakt med Everton, er værdisat til omkring £30 millioner. Englænderen har haft en fremragende sæson som fast starter under både Marco Silva og Carlo Ancelotti, og The Toffees skulle være ivrige efter at forlænge hans kontrakt.

Men er han fristet af et skifte til Manchester City, har Pep Guardiola og City-ledelsen måske et trumfkort, som kan få Everton på andre tanker.

Daily Mirror skriver nemlig, at The Citizens er parate til at tilbyde Liverpool-klubben John Stones i en eventuel handel.

Stones fik sit store gennembrud for netop Everton, men er gradvist rykket længere og længere ned i The Citizens forsvarshierarki, og det virker ikke længere til, at Pep Guardiola stoler på den engelske landsholdsspiller.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED