AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 10:45
Celtic-back i søgelyset hos Arsenal

Arsenal er på det kommende transfervindue aktivt søgende efter en back til at styrke deres bagkæde. En sådan skulle de eftersigende have fundet i skotske Celtic


Celtics Kieran Tierney har på trods af en lidt skadesplaget sæson alligevel været med til at føre den skotske traditionsklub frem til en tredobbelt triumf i de hjemlige turneringer, da Celtic både hjemtog mesterskabet og de to skotske pokalturneringer. 

Imidlertid kan disse trofæer være de sidste, Tierney er med til at bibringe Celtic i denne omgang, da et forestående sommerskifte til den engelske Premier League kan være på trapperne. 

Således meldes Arsenal interesserede i den 22-årige venstreback, der har spillet i Celtic, siden han var otte år gammel. Det melder Express. 

Arsenal skulle i første omgang have budt 125 millioner kroner for Tierney - et bud, der dog blev afvist, hvorfor The Gunners nu skulle være klar til at lægge et markant større bud - i omegnen af 210 millioner kroner - på bordet for forsvarsspilleren. 

Kieran Tierney har kontraktudløb i Celtic i sommeren 2023.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED