Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:12:2018 09:14
Catalansk avis: Christensen er blandt Barcelonas toptransfermål i vintertransfervinduet

Ifølge Mundo Deportivo er Andreas Christensen på ønskesedlen hos FC Barcelona.


Andreas Christensen har fået få minutters spilletid denne sæson for Chelsea, men kan måske se frem til mange minutter for Barcelona.

Ifølge den catalanske lokalavis, Mundo Deportivo, skulle den catalanske storklub havde udset sig danskeren som et toptransfermål i det kommende transfervindue, da skadesproblemerne i bagkæden hober sig op.

Samuel Umtiti har knæproblemer,  men situationen er forværret yderligere for Ernesto Valverdes mandskab, da skrøbelige Thomas Vermaelen også er ude med skade i længere tid.

Skal man tro Mundo Deportivo, der plejer at agere mundstykke for FC Barcelona på samme måde, som Marca gør for Real Madrid, så har skadesproblemerne fået klubben til at intensivere søgningen efter en ny midterforsvarer - og her har man angiveligt et godt øje til Andreas Christensen.

Udover danskeren skulle Real Sociedas Diego Llorente og Kölns Jorge Meré også være på ønskesedlen. 

Mundo Deportivo hævder dog, at købsprisen på den defensive forstærkning kan blive afgørende for Barcelona, og det er svært at forestille sig, at Chelsea vil lade Andreas Christensen skifte for småpenge, da The Blues angiveligt ser ham som fremtidens mand på Stamford Bridge. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED