Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Casemiro bekræfter rygte: "For at være ærlig, så sagde jeg det"

Af Kasper Leif Pedersen
02.06.2023 Kl. 19:27
Casemiro bekræftet rygtet.

Da Manchester United tilbage i august spillede mod Brentford, så var det ikke en dag på kontoret, som fansene vil huske positivt tilbage på.

For Erik ten Hags tropper måtte forlade Gtech Community Stadium med en kæmpe afklapsning i bagagen efter et 4-0-nederlag, hvor Casemiro kort efter kunne skifte til De Røde Djævle.

Og faktisk så skulle gik flere meldinger også på, at den brasilianske stjerne skulle have sendt en besked til sin agent om, at han ville løse deres midtbaneproblemer, efter han så kampen i tv'et. 

Casemiro har nu bekræftet, at han faktisk skrev det til sin agent. 

– Jeg havde slet ingen betænkeligheder. Men for at være ærlig, så sagde jeg det. Jeg var virkelig optimistisk over at komme hertil og påtage mig dette nye projekt. Det var klart for mig.

– Jeg vidste, at det ikke ville blive en nem udfordring, for det var et hårdt nederlag for os, men jeg tror, at spændingen ved at komme hertil og foretage en ændring.  Vi vidste, at der stadig var lang vej igen i sæsonen, og at vi ikke ville begynde at vinde ting fra den ene dag til den anden

– Vi fortjener stor ros for at have vendt sæsonen, når man ser på, hvordan vi startede i forhold til, hvordan vi sluttede. Det var ikke kun mig, for i sidste ende er det umuligt for en enkelt spiller at ændre præstationer, men som hold kan man, siger 31-årige Casemiro i et interview med The Telegraph.
 
Man må sige, at Casemiro leverede varen, hvor han spillede en stor rolle, da han hjalp De Røde Djævle med at komme tilbage på sporet efter en dårlig sæsonstart, ved at slutte af med en 3.plads i Premier League. 
 
Casemiro har spillet 50 kampe på tværs af alle turneringer i indeværende sæson, hvor han i morgen, lørdag, skal op mod Manchester City i FA Cuppen

 

Annonce