Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 13:44
Cascarino: Derfor er Lampard måske ikke den rette for Chelsea

Den tidligere Chelsea-angriber er ikke helt overbevist om, at Frank Lampard er "made for Chelsea".


Problemerne fra sidste sæson varer ved for Chelsea, mener klubbens tidligere angriber Tony Cascarino, der ikke længere er overbevist om, at Frank Lampard og The Blues er et match skabt i himlen.

- Jeg ved, der er Chelsea-fans, der kommer efter mig for at antyde, at Lampard ikke er den rette, men jeg ser stadig intet bevis for, at spillerne bliver trænet til at blive bedre, hvilket jeg har set i Liverpool, Manchester City og for nyligt Arsenal, siger Cascarino til The Times.

Senest var det Chelsea-defensiven, der igen blev udstillet i 3-3 kampen mod West Brom lørdag. Thiago Silva overbeviste ikke ligefrem i sin Premier League-debut for klubben, og Cascarino har svært ved at forstå ræsonnementet for, at Lampard gav den brasilianske veteran anførerbindet.

- Der er to ting, en moderne træner skal være god til; Han skal give sit hold en klar identitet, og han skal forme et specielt bånd med sine spillere. Jeg bekymrer mig over, at ingen af delene er tydelige på Stamford Bridge. Holdet ændrer sig så meget med spillere, som bliver brugt og så ikke brugt. Det hele føles så kortsigtet, mener Cascarino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED